Roeland Weebers

roeland

Zakelijke achtergrond

Roeland kan bogen op een gedegen kennis die begon met de studie geschiedenis, daarna werkzaam bij IBM in de verkoop van hard en software. In 1994 startte Roeland als trainer/adviseur bij Krauthammer International op het gebied van sales en leiderschap en vervolgens begon zijn carrière als zelfstandig trainer. Roeland heeft nu meer dan 20 jaar ervaring als trainer en coach op verschillende niveaus en in verschillende branches.

Als sales consultant
Roeland wordt gedreven door de wil om mensen en organisaties succesvol te maken in hun zoektocht naar eigenwaarde, authenticiteit en vertrouwen. Alleen dan zijn mensen in staat grootste zaken te realiseren. Geobsedeerd door de allerlaatste trends in verkoop en verkooptechnieken breng ik individuen en organisaties graag naar “the next level”. Mijn eigen performance gerichte drijfveer koppel ik graag aan de uitdagingen waar organisaties voor staan op het gebied van de verkoop van producten en diensten. Opgeven is geen optie, het draait om wilskracht!

Thuis
Roeland is een fanatiek beoefenaar van sport en betrokken bij sport op vele diverse terreinen. Als droom heeft hij om nog eens als mental coach aan de slag te kunnen met topsporters.

Programma’s
Challenger Sale, Consultative selling, (koude) acquisitie, netwerken