Jasja de Lat

jasjaZakelijke achtergrond
Jasja is een ervaren sales- en strategie consultant en ondernemer. Met een kleine 20 jaar ervaring in de financiële sector, heeft Jasja onder andere gewerkt als sales manager, trainer, leidinggevende en interim consultant. Ook is zij 4 jaar eigenaar geweest van een executive search bureau. Jasja studeerde o.a. Economische wetenschappen, deed NIMA B en is gecertificeerd Lean Six Sigma GreenBelt en Customer Experience Marketeer.

 

Als sales consultant
Bij de commerciële verbetertrajecten staan zowel mens als proces centraal staan, vanuit de overtuiging dat deze combinatie tot betere resultaten leidt. Het is haar doel om mensen in hun kracht te zetten en uit te dagen tot continu verbeteren. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn daar de sleutelwoorden. Haar benadering is kritisch, no-nonsense en motiverend en altijd gericht op het gestructureerd verbeteren van de organisatie/persoonlijke kwaliteiten. Met haar commerciële achtergrond is zij een goede sparringpartner op het gebied van commerciële vraagstukken en competenties.

Relevante opleiding

  • Lean Six Sigma GreenBelt, MKPC
  • Persoonlijke Kracht, De Baak
  • Diverse trainingen, Anthony Robbins
  • Train the trainer, Edward Jones
  • Diverse trainingen, Joseph McClendon
Thuis
Jasja heeft een dochter en doet aan transformatieve yoga. Daarnaast is zij erg geïnteresseerd in gezondheid en voeding. Ook was ze een fervent bezoeker van Anthony Robbins evenementen, inclusief de “firewalk”. 
“your past does not equal your future. What matters is not yesterday but what you do right now” – Anthony Robbins