Henk-Jan van Hees

hj

Zakelijke achtergrond
Henk-Jan is een ondernemer in hart en nieren. Begon zijn carrière bij Canon Europa in een marketing en sales functie en werd daarna door Canon uitgekozen om als eerste ‘niet-japanner’ een traineeship te volgen in Japan. Maakte daarna een tussenstop om zijn MBA te halen en kreeg de smaak van het ondernemerschap te pakken. Stond aan de basis van (internationale) ondernemingen in de marketing- en communicatiesector. Hij bouwde deze ondernemingen uit, waarna deze werden verkocht aan een grotere partij. Vaak vervulde Henk-Jan daarna nog een functie in de directie van de overnemende partij.

Als consultant
De laatste 7 jaar werkt Henk-Jan als adviseur op het snijvlak van strategie enimplementatie. Mensen in beweging krijgen om zo de gewenste doelen te bereiken is Henk-Jans grootste drijfveer. Belangrijk voor Henk-Jan is dat dit proces altijd start met de keuze voor de juiste strategie.

Thuis
Henk-Jan is vader van vier zoons en combineert werk en privé met een grote wens om een keer de triatlon in Kona te voltooien.