Bert Bouwhuis

bert 3

Zakelijke achtergrond

Verkoop en prestatieverbetering zijn de centrale thema’s waarmee Bert (1957) al jarenlang actief is. Met als bagage meer dan 25 jaar ervaring in de commercie en advies in alle voorkomende rollen helpt Bert individuen en bedrijven beter en effectiever te verkopen. De opdrachtgevers van Bert willen een doorbraak op vele fronten waarin het woord ‘méér’ een prominente plek inneemt…. Meer klanten, meer orders, meer afzet, omzet en marge, meer klantbehoud en klanttevredenheid en zo nog een lange rij andere positieve uitkomsten.

Als consultant
Bert’s specialisatie is al jarenlang ‘salescoaching’ ; zijn missie is mensen te helpen om te bereiken wat zij op het gebied van verkoop willen bereiken. Tempo en pragmatiek kenmerken zijn aanpak naast een ‘eclectische’ insteek. Inzicht geven en krijgen, inspireren en het genereren van ideeën zijn vaste componenten van de totaalaanpak. Daarmee brengt hij mensen van denken naar doen, van actie naar resultaat en vervolgens naar resultante, de uitkomst die gewenst is.

Thuis
Bert is getrouwd en heeft 3 kinderen. Sport vormt een belangrijk facet in zijn leven maar het merendeel van zijn vrije tijd gaat echter op aan muziek. Al meer dan 40 jaar is Bert uitvoerend musicus/zanger en daarnaast vervult hij nog diverse nevenfuncties voor organisaties in de muziekwereld.

“The greatest victory is that which requires no battle…” (Sun Tzu)