Armin Alta

Armin-Alta-300x300Zakelijke achtergrond

Armin heeft vanuit zijn werkzaamheden in het ziekenhuis en vervolgens bij bancaire instellingen de koppeling gelegd tussen weten, en sociale- en emotionele vaardigheden. Niet bang om andere wegen te bewandelen verleid, daagt uit ,duwt en nodigt hij uit om de volgende stap te zetten. Zelf noemt hij dat graag “oversteken” om zo meer resultaat te kunnen bereiken.

Als consultant

Sterk in het (familie)bedrijf, in gesprek met de directeur (groot aandeelhouder) om gezamenlijke doelen te formuleren, het proces neer te zetten, uit te voeren en vanuit daar te leren. Armin is spreker/gastheer op talrijke bijeenkomsten over wilskracht, ondernemen en triatlonsport en verzorgt hij diverse workshops voor business clubs in de regio Haaglanden.

Thuis

Armin houdt van beweging, zowel zakelijk als privé. Hij is triatleet en traint voor cross triatlons in binnen- en buitenland. Bij de Residentiele Triatlon Club (RTC) uit Den Haag is hij trainingscoördinator en bij de Motor Klub Den Haag (MKDH) is hij bestuurslid verantwoordelijk voor PR en communicatie.